Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Ole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Breasts, chicken, halves, broiler/fryer, boned, skinned
1 Teelöffelchilli powder
1/4 Teelöffelsalt
1 EsslöffelOil, vegetable
1 TasseSauce, picante
1/3 TasseMarmalade, orange
1 EsslöffelCilantro, minced Or
1 EsslöffelParsley minced
die Zubereitung:

Pound the chicken breasts down to a 1/4-inch thickness.

In a small dish, mix together 1/3 ts of the chili powder and the salt. Sprinkle this mixture over the chicken.

In a saute pan, heat the oil over medium-high heat. Add the chicken and cook, turning, for about 5 minutes or until brown.

Add picante sauce, marmalade, and remaining chili powder, stirring to mix. Spoon sauce over the chicken. Sprinkle cilantro or parsley over all. Cook 5 minutes longer or until the chicken is fork tender.

Per serving:


Anmerkungen zum Rezept: