Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken or Pork Adobo
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gChicken thighs or pork butt
1/2 Tassevinegar
1/4 Tassesoy sauce
cloves garlic crushed
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpeppercorns crushed
Bayleaf
die Zubereitung:

If using pork, cut pork into 1 1/2-inch pieces. In a large sauce pot, combine all ingredients. Cover and let stand for 1 to 3 hours. Bring to a boil; lower heat and simmer for 30 minutes (45 minutes for pork). Uncover and simmer 15 more minutes or until liquid evaporates and chicken or pork is lightly browned. Makes 6 servings.

Reprinted with permission from: The Electric Kitchen & Hawaiian Electric Company, Inc.

[Meal-Master compatible format by Karen Mintzias]


Anmerkungen zum Rezept: