Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Paprikash
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken; cut up, aprox 3 lb.
1/4 TasseButter (or marg.); melted
1/2 TasseOnion chopped
1/4 Tasseall-purpose flour
2 Teelöffelsalt
2 Esslöffelpaprika
1/4 Teelöffelpepper
1 Dosechicken broth
2 Tassesour cream
1/2 TeelöffelWorcestershire Sauce
8 x ca. 30 gNoodles, med.
die Zubereitung:

Lightly brown chicken in butter in a skillet; remove and set aside.

Saute onion in pan drippings until tender; blend in lfour, salt, paprika, and pepper. Cook over low heat until bubbly. Gradually add chicken broth; cook, stirring constantly, until smooth and thickened. Remove from heat; stir in sour cream and Worcestershire sauce.

Cook noodles according to package instructions; drain. Combine noodles and half of sour cream sauce; spoon into a shallow 2 quart casserole. Top with chicken; pour remaining sauce over chicken. Bake at 325 degrees for 1 hour.

Coleman.


Anmerkungen zum Rezept: