Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Paprikash
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelbutter or margarine
1 1/3 Tasseonion chopped
3 x ca. 450 gBroiler fryer cut up; skinne
1 Esslöffelsalt
1 Tassewater hot
Chicken bouillon cube
1/2 Teelöffelpepper
1 Esslöffelcornstarch
1 Esslöffelwater cold
8 x ca. 30 gSour cream or yogurt
die Zubereitung:

2-3 t paprika

Saute' onion and chicken in butter until golden.

Blend in paprika. Dissolve bouillon cube in hot water, add to skillet with salt and pepper. Simmer 35 to 45 minutes till chicken is tender. Remove chicken from skillet. Dissolve corn starch in cold water, blend into yogurt or sour cream. Stir into skillet and heat through. Good served with noodles or dumplings.

kgtb70b


Anmerkungen zum Rezept: