Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Esslöffel | butter or margarine |
1 1/3 Tasse | onion chopped |
3 x ca. 450 g | Broiler fryer cut up; skinne |
1 Esslöffel | salt |
1 Tasse | water hot |
1 | Chicken bouillon cube |
1/2 Teelöffel | pepper |
1 Esslöffel | cornstarch |
1 Esslöffel | water cold |
8 x ca. 30 g | Sour cream or yogurt |
2-3 t paprika
Saute' onion and chicken in butter until golden.
Blend in paprika. Dissolve bouillon cube in hot water, add to skillet with salt and pepper. Simmer 35 to 45 minutes till chicken is tender. Remove chicken from skillet. Dissolve corn starch in cold water, blend into yogurt or sour cream. Stir into skillet and heat through. Good served with noodles or dumplings.
kgtb70b
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|