Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Parmesan
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tasseparmesan grated
Chicken Breast halves *
1 Esslöffelmargarine
1/2 Tasseskim milk
1 Esslöffelpimento chopped
1/4 Teelöffelitalien seasoning dried
1/4 Tassegreen onion sliced
1 Esslöffelall-purpose flour
5 x ca. 30 gPkg frzn chopped Spinach **
die Zubereitung:

* 6 med (1 - 1.25 lbs total) boned skinless chicken breast halves ** 1/2 of a 10-ounce pkg frozen chopped spinach, thawed and well drained

In a shallow dish combine Parmesan cheese and Italian seasoning. Roll chicken in mixture to coat lightly. Set remaining cheese mixture aside. Arrange coated chicken breast halves in a 10x6x2" baking dish.

In a small saucepan cook onion in margarine till tender. Stir in flour. Add milk all at once. Cook and stir till thickened and bubbly. Stir in spinach and pimento. Spoon spinach mixture over chicken: sprinkle with remaining cheese mixture.

Bake in 350 deg F. oven for 30-35 minutes or till chicken is tender and no longer pink. To serve, use a slotted spatula to transfer chicken to a serving dish.

********************************************************* Per serving: 202 calories, 30 g protein, 4 g carbohydrates, 7 g fat, 77 mg cholesterol, 212 mg sodium, 361 mg potassium.

Culled from Better Homes & Gardens "Diet Recipe Card Library".


Anmerkungen zum Rezept: