Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Parmesan with Mushroom Marsala Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelolive oil
Pats butter
1 Tassebread crumbs Seasoned
1 Tasseparmesan grated
1 Esslöffelitalien seasoning
Chicken breasts
1 Tasseflour
Eggs, beaten in med. bowl
Sauce
1 x ca. 450 gmushrooms fresh, sliced
4 Esslöffelbutter
1/3 TasseMarsala wine
die Zubereitung:

Combine bread crumbs, seasoning and cheese on plate. Coat chicken with flour, dip in egg, then coat with bread crumb mixture. Set on wax paper and let stand in refrig 2-3 hours. Place pats of butter in middle of skillet and place olive oil around the butter and fry the chicken until golden brown.

Sauce: Saute mushrooms in butter. Add wine. Stir until hot.

I serve the sauce separately and let folks pour it on their chicken themselves.

Stephanie Austad aus@inel. Gov Idaho Falls, Id 208-526-2054


Anmerkungen zum Rezept: