Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Pate
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseChicken Breast, cooked, minced
8 x ca. 30 gNeufchatel Cheese, softened
3 Esslöffelonion chopped
2 Esslöffelsherry dry
2 EsslöffelMayonnaise (diet)
2 Teelöffellemon juice
1/4 Teelöffelsauce hot
1/8 Teelöffelnutmeg ground
1 Prisepaprika
die Zubereitung:

Combine chicken (which has been finely chopped), Neufchatel, onion, sherry, mayonnaise, lemon juice, hot sauce, and nutmeg in container of electric blender; process until smooth. Transfer mixture to a 2 cup mold coated with cooking spray (Pam). Cover, and chill overnight.

Unmold onto a serving plate. Sprinkle with paprika. Garnish with parsley sprigs, if desired. Serve with Melba toast rounds or unsalted crackers.

calories, 2.8 g fat, .3 g carbohydrates, 0 g fiber, 10 g cholesterol, 30 mg sodium, 27 mg potassium.


Anmerkungen zum Rezept: