Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Pecan Chicken
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole chicken breasts; boned, skinned, flattened
6 EsslöffelButter melted
3 Esslöffeldijon mustard
1 1/2 Tassepecans ground
1/4 Tassebutter
3/4 Tassechicken broth
2/3 Tassesour cream
1 PackungStuffing mix; (stove top, pepperidge farm, or betty crocker)
die Zubereitung:

Prepare stuffing mix. Divide among chicken breast, then roll up and fasten with a toothpick. Season with garlic powder, salt and pepper. Blend together melted butter and mustard. Coat chicken in mixture and roll in pecans. In large skillet brown chicken in butter all over. Add chicken broth and simmer until chicken is tender. Remove chicken to platter, blend sour cream into skillet drippings. Heat and spoon over chicken. Makes 6 servings.

MasterCook formatted by Martha Hicks using Buster 2.0c.


Anmerkungen zum Rezept: