Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Picante (A Southwestern Favorite)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelsoy sauce
1/4 Tassewater
1 Teelöffelgarlic powdered
1 TassePicante sauce; or salsa (non-fat)
2 EsslöffelPlain; non-fat yogurt or fat free sour cream
2 Esslöffelparsley dried
1 Teelöffeloregano
die Zubereitung:

Trim and cut chicken into thin strips. In large non-stick skillet or wok pan, combine soy sauce, water and chicken. Cook over very low (simmer) covered for approx. Five minutes. Turn chicken strips frequently and cook until chicken loses pink color. Add garlic powder, Picante, yogurt, parsley and oregano. Cover and simmer an additional 2 to 5 minutes. This recipe is excellent with rice. Serves four. Busted by sooz


Anmerkungen zum Rezept: