Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Picatta
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gChicken breast halves without skin; pounded thin
2 grossegg whites beaten
1/2 Tassebread crumbs
lemons whole
1 1/2 Tassechicken stock
die Zubereitung:

Squeeze juice from on lemon and set aside.Dip pounded cutlets in egg white, then into bread crumbs. Brown cutlets in a non stick pan sprayed with non stick spray, 2 at a time.Set aside. After all are browned deglaze pan with lemon juice, making sure to crape brown bits off pan bottom. Add chcken broth and margarine, stir. Return chicken cutlets to pan, cover and cook about 20 minutes or until fork tender.

Platter chicken

bread crumbs for dried.


Anmerkungen zum Rezept: