Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Piccata
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Double chicken breast(cut into halves); pounded thin, see below for chicken prep
2 Teelöffelbutter unsalted
3 Esslöffelwhite wine
1 Teelöffellemon juice
1/4 TeelöffelLemon zest
1 Teelöffelcapers
2 TeelöffelParsley fresh, minced
3 EsslöffelWhole butter; room temp
die Zubereitung:

1. Pound chicken breasts thin, salt & pepper.

2. Dredge breasts through flour and tap off extra.

3. Saut chicken breast in butter just to the point of being done. Do Not Overcook!

4. Deglaze pan with wine & lemon juice.

5. add capers, zest, & parsley, Reduce by 3/4.

6. Remove from heat and swirl 3 Tablespoons butter into pan for the butter sauce.

7. Serve right away, pour sauce over chicken.


Anmerkungen zum Rezept: