Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Pie
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseShredded cooked chicken; (about 12 ounces)
1 1/4 Tassemilk divided
1 DoseCondensed cream of chicken soup
1/2 Tassesour cream
3/4 TasseBiscuit baking mix
1/4 Tassecornmeal
3 Esslöffelbutter softened
2 Tassecheddar cheese shredded
die Zubereitung:

Preheat the oven to 375F. In a large saucepan, combine the chicken, 1/2 cup milk, soup, and sour cream; bring to a boil over medium heat. Remove the mixture from the heat and spoon into an ungreased 9" x 13" baking dish. In a large bowl, beat the remaining 3/4 cup milk, the biscuit baking mix, cornmeal, and butter until well combined. Pour the mixture evenly over the hot chicken mixture and sprinkle the top with the cheese. Bake, uncovered, for 25 to 30 minutes, or until the top is set and the soup mixture bubbles around the edges.


Anmerkungen zum Rezept: