Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Pot Pie Casserole
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 1/2 TasseSkinner Extra Wide Egg Noodles; (6 oz.) uncooked
2 Esslöffelvegetable oil
1/2 Tassecarrot sliced
1/2 Tassecelery sliced
1/2 Tasseonion chopped
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
1 3/4 TasseReady-to-serve chicken broth; (14-1/2 oz. can)
1 1/4 Tassewater
1/4 Teelöffelblack pepper ground
1/4 Teelöffelsaffron optional
1/4 Teelöffelthyme leaves dried
2 Tassechicken cooked, chopped
Crust (1/2 of 15-oz. pkg.) refrigerated pie crusts; rolled out
die Zubereitung:

Heat oven to 350°F. In 2-quart casserole, place uncooked pasta; set aside. In large skillet, heat oil. Add carrot, celery, onion and parsley; cook until almost tender. Add broth, water, pepper, saffron and thyme; heat to boiling. Remove from heat; stir in chicken. Pour chicken mixture over pasta; cover with crust, fluting edges. Vent crust for steam to escape; brush lightly with milk for even browning, if desired. Bake 25 to 30 minutes or until crust is golden brown. 4 to 6 servings.


Anmerkungen zum Rezept: