Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Potpie with Biscuits
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 TasseCreamed Chicken
1 PackungFrozen peas; 10 ounces
4 x ca. 30 gMushrooms; trimmed and sliced
1 Tasseall-purpose flour
2 Teelöffelbaking powder
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
3 Esslöffelvegetable shortening
1/2 Tassemilk
1/8 Teelöffelpaprika
die Zubereitung:

1. Put chicken, peas and mushroom in a 9 or 10" deep-dish pie plate. Stir to mix.

2. Mix flour, baking powder, salt and pepper in a medium bowl. Cut in shortening. Add milk and toss with a fork until just blended. Drop 8 heaping tablespoonfuls on chicken mixture; sprinkle with paprika. Can freeze at this point or bake 350° til thick and bubbly. 2 hours if frozen. Can use Bisquick instead of flour, baking powder, shortening.

Cal: 471 Pro: 28g Carbs: 49g Fat: 18g Sodium: 848


Anmerkungen zum Rezept: