Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Potpourri Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseChicken;, cooked and deboned
4 grossEggs;, hard boiled, sliced
1 Dose(4 oz) mushrooms;, drained
1/2 Tassepeas canned
1/2 TasseCanned carrots;, sliced
1 DoseCream of mushroom soup
1 TasseChicken gravy
Pie shell and top; lightly baked
die Zubereitung:

Combine all ingredients in bowl. Fill the pie shells with the meat filling and cover with pie top. Bake in a 400 degree preheated oven until the filling is thoroughly heated and the top is a l ight golden brown (about 20 minutes).

inch pans or one pie in a 9x13 pan. Fresh vegetables taste better, although canned were recommended in the recipe.


Anmerkungen zum Rezept: