Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Provencale
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Broiler fryer chicken; cut up
1 Esslöffelcooking oil
1 1/2 Tasseonion chopped
cloves garlic minced
2 Dose(15 1/2 oz. each) great northern beans, rinsed and drained
1 Dose(29 oz.) diced tomatoes; undrained
3 mittelCarrots; sliced 1/4" thick
1 Esslöffelchicken bouillon instant
1 Teelöffelthyme dried
1/2 Teelöffeloregano dried
1/2 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

In a skillet, brown the chicken in oil; remove and set aside. Saute onion and garlic in drippings until tender. Stir in remaining ingredients. Spoon into a 3 quart baking dish; arrange chicken pieces on top. Cover and bake at 350 for 65-75 minutes or until chicken juices run clear. Yield 4 servings.


Anmerkungen zum Rezept: