Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Puffs Amandine
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseCanned chicken broth
1/4 Teelöffelalmond extract
1 DoseDevil chicken spread
3 EsslöffelDiced toasted almond optional
eggs
1/8 Teelöffelsalt
1/2 Tassesifted flour
1/4 Tassebutter
die Zubereitung:

Heat oven to 450 degrees. Bring broth to boil over moderate heat. Add butter and salt. Stir until butter melts. Reduce heat. Add flour all at once. Stir vigorously until mixture can be formed into a ball. Remove from heat and add eggs, one at a time, beating thoroughly after each one.

Continue beating until smooth and shiny. Stir in chicken spread, almonds and extract. BLend well. Drop by small teaspoonfuls onto greased cookies sheets and bake 10-12 minutes until golden. Can be made ahead and reheated at 350 degrees for 5-7 minutes. Serve warm.


Anmerkungen zum Rezept: