Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Ragout
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelvegetable oil
Onion chopped
Frying chicken (3-lb); cut up, w/giblets
2 Esslöffelparsley chopped
1 Teelöffelground cumin
1 1/2 Tassechicken stock
Potatoes peeled, diced
1/4 Tasselemon juice fresh
egg beaten
2 Esslöffeldill chopped
die Zubereitung:

Brown chicken and giblets with onion in a skillet. Put potatoes in the bottom of the crock pot and place browned chicken and onion on top. Add parsley, cumin and 1 1/2 cups stock; cover and cook on low for 6 to 8 hours. When ready to serve, stir in lemon juice. Take 1/2 or cooking liquid from pot and stir beaten egg into it; return egg mixture to crock pot and turn on high. Stirring constantly, cook until thickened. Do not allow liquid to come to a boil. Stir in fresh dill just before serving.


Anmerkungen zum Rezept: