Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | hen |
1 x ca. 450 g | cheese grated |
1 | Jar (4-oz) pimiento; minced |
1 Dose | (4-oz) mushrooms |
1 | green pepper chopped |
1 | onions minced |
2 Esslöffel | butter |
1 Packung | (12-oz) noodles |
Boil hen until tender and remove from bones. Reserve broth. Chop fine. Saute pepper and onion in butter. Cook noodles in broth. Drain. In double boiler (or Teflon-lined saucepan) combine chicken, pepper, onion and noodles. Add cheese, pimiento and mushrooms. Cook slowly until cheese is completely melted.
Mrs Gene Crawley (Allison)
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|