Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Regency Salad
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
9 x ca. 30 gFrozen artichoke hearts
2 TasseItalian salad dressing
3 TasseCooked, cubed chicken
1/3 Tassewater chestnuts sliced
1/4 TasseSlivered green olives
1 Esslöffelsoy sauce
2 Esslöffelbutter
1/2 TassePecan halves
1 PriseMixed vegetable seasoning
3/4 Tassecelery diced
die Zubereitung:

Cook artichoke according to package directions; drain. Combine with salad dressing, chicken, water chestnuts, olives, and soy sauce. Cover and refrigerate at least 3 hours.

Melt butter; add pecans and cook over low heat, stirring constantly until nuts begin to brown. Drain nuts and sprinkle with vegetable seasoning; cool.

Drain any liquid from chicken mixture. Add celery just before serving. Serve on lettuce leaves and garnish with pecans.


Anmerkungen zum Rezept: