Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Rice Skillet
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffeloil
1/4 Tassegreen onions chopped
cloves garlic crushed
Chicken breasts, boneless
1 DoseCream of mushroom soup
1 1/2 Tassemilk
4 x ca. 30 gmushrooms canned
1/4 Teelöffelblack pepper
1 1/4 TasseRice, quick, uncooked
die Zubereitung:

Cut chicken into thin strips. Heat oil in skillet.

Add onions and garlic and cook two minutes, stirring occasionally. Add chicken. Cook until browned on all sides.

Stir in soup, milk, mushrooms, and pepper. Heat to boiling. Add rice; reduce heat to low. Cover; simmer until done, stirring occasionally. Garnish with additional chopped green onions.

Sylvia's comments: This is a keeper. Quick, easy, and Very low-fat if you trim the fat from the chicken, use Campbell's fat-free soup and low-fat milk. I threw in 1/2 lb frozen green beans, too, since I like all-in-one meals.

recipe files of Sylvia Steiger, GEnie The.Steigers, Ci$ 71511, 2253, Gt Cookbook echo moderator at net/node 004/005


Anmerkungen zum Rezept: