Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Roast
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
chickens whole
6 1/2 ca. 1 Literbread crumbs
1/2 x ca. 450 gmargarine
3 TasseCelery
1 TasseOnion chopped
eggs beaten
1/2 x ca. 450 gMargarine melted
2 TeelöffelParsley flakes
6 Teelöffelsalt
1 Teelöffelcelery salt
1 TeelöffelGarlic or onion salt
1 Teelöffelpaprika
1 Teelöffelpepper
3 Teelöffelpoultry seasoning
die Zubereitung:

1. Cook chickens till tender. Debone chicken and reserve broth.

2. Brown bread crumbs in 1/2 lb margarine, stirring constantly.

3. Combine bread crumbs and all other ingredients except chicken.

4. Mix well and add chicken broth till mixture is very moist.

5. Put chicken meat in bottom of a large roast pan. Cover with bread mixture. Roast in a slow oven till golden brown (250 degrees for 1 1/2 to 2 hours).


Anmerkungen zum Rezept: