Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Rosemary
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 450 gChicken
1/2 Tasseflour
1 Teelöffelsalt
2 Teelöffelrosemary crushed
1/8 Teelöffelpepper
1 x ca. 1/2 Litersalad oil
die Zubereitung:

Chicken breasts, drums or wings are fine to use. Mix flour, rosemary, salt and pepper in a shallow bowl. Wash chicken and coat with flour mixture. Let coated parts dry for about 1/2 hour. Heat oil over medium heat in large skillet. Add chicken and fry, turning once until golden brown, about 30 minutes. Remove to absorbent paper.


Anmerkungen zum Rezept: