Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Rosemary #1
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassewater
1 Tassemayonnaise
1 DoseCream of celery soup
2 1/2 TasseChicken; cooked, diced
1 Esslöffelrosemary
2 Packung(10-oz) frozen asparagus; cooked & drained
1/4 TasseAlmonds sliced
die Zubereitung:

Mix water, mayonnaise & soup. Stir in chicken & rosemary. Arrange asparagus in bottom of an 8x12-inch baking dish. Cover with chicken mixture. Sprinkle with almonds. Bake at 350 for 40 minutes. Serves 6-8.

Mrs. Victor Juengel, Jr.

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: