Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Rosemary #2
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breast halves; boned
Bottle (18-oz) Wishbone Italian salad dressing
1/2 TasseDry vermouth or white wine
1/4 Tassesoy sauce
1/4 Tasse(heaping) brown sugar
2 Teelöffelrosemary
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Place chicken breasts in a deep bowl. Mix remaining ingredients together, stirring well. Pour marinade over chicken, arranging chicken so that all pieces are covered. Cover bowl and refrigerate 8 hours or overnight. (If shallow dish has been used to marinate, turn chicken several times during 8 hours.) Cook chicken over charcoal fire. Brush with marinade during cooking. Cook until done. Yield: 8 servings.

Robyn Dickey

Marinate 8 Hours

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: