Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 | Chicken breast halves; boned |
1 | Bottle (18-oz) Wishbone Italian salad dressing |
1/2 Tasse | Dry vermouth or white wine |
1/4 Tasse | soy sauce |
1/4 Tasse | (heaping) brown sugar |
2 Teelöffel | rosemary |
1 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | pepper |
Place chicken breasts in a deep bowl. Mix remaining ingredients together, stirring well. Pour marinade over chicken, arranging chicken so that all pieces are covered. Cover bowl and refrigerate 8 hours or overnight. (If shallow dish has been used to marinate, turn chicken several times during 8 hours.) Cook chicken over charcoal fire. Brush with marinade during cooking. Cook until done. Yield: 8 servings.
Robyn Dickey
Marinate 8 Hours
From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|