Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Salad with North African Spices
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseyogurt plain, nonfat
2 Esslöffellemon juice
1 Teelöffelcaraway seeds crushed
1/2 Teelöffelground cumin
1/2 Teelöffelcoriander ground
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelred pepper crushed
1/4 Teelöffelblack pepper
3 TasseBoneless skinless chicken breasts; cooked and chopped
1 TasseChickpeas; canned, drained
1/2 TasseRed bell pepper; julienned-cut
1/2 TasseGreen bell pepper; julienned-cut
1/2 Tassered onion chopped
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
2 1/4 x ca. 30 gOlives; drained and sliced
die Zubereitung:

Combine first 8 ingredients in a medium bowl; stir well. Add chicken and remaining ingredients; toss well.

variation features a fragrant mix of spices based on a traditional Tunisia= n blend. (For convenience's sake, we call for ground spices, but you can als= o use whole spices that you've roasted and ground yourself.) This salad is equally delicious chilled or served immediately. If you prefer, serve it o= n lettuce-lined plates for an even more colorful presentation.


Anmerkungen zum Rezept: