Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Sandwiches with Chive Butter
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelbutter room temperature
1 1/2 EsslöffelMinced fresh chives or green onion tops
1/2 Teelöffeldijon mustard
1 Prisecayenne pepper
4 grossSlices whole wheat sandwiches bread
8 x ca. 30 gPurchased roast chicken; thinly sliced
1 kleinBunch watercress; thick stems trimmed
die Zubereitung:

Garnish each plate with pickles, cherry tomatoes and radishes. Start with a steaming mug of potato soup, and end with wedges of apple cake.

Combine butter, chives, mustard and cayenne in small bowl; blend well. Season to taste with salt and pepper. (Butter can be made 1 day ahead. Cover; chill. Bring to room temperature before continuing.)

Spread chive butter on 1 side of each bread slice. Place chicken on buttered side of 2 bread slices. Top chicken with some watercress. Press remaining 2 bread slices, buttered side down, onto watercress. Cut each sandwich into 4 pieces. Arrange any remaining watercress on 2 plates. Top with sandwiches.

2 servings; Can be doubled


Anmerkungen zum Rezept: