Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Satay with Cucumber Relish
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gchicken breast halves, boneless, skinless
1 Teelöffelgarlic minced
1/2 Tasselime juice
1 Esslöffelhoney
1 Esslöffelginger fresh, grated
1 EsslöffelGrated lime rind
Cucumber Relish
1 TassePeeled; seeded cucumber, finely diced
1 Teelöffelgarlic minced
2 Esslöffelcilantro minced
1/2 TasseSeeded tomatoes; finely diced
1 kleinJalapeno chile; seeded and minced
2 Esslöffelrice vinegar
die Zubereitung:

gunterman@ccmailpc. Ctron. Com Recipe By: the California Culinary Academy 1. Cut chicken into 1-inch pieces and place in a large, shallow pan. In a small bowl mix together garlic, lime juice, honey, ginger, and rind. Pour over chicken and let marinate for 30 minutes, tossing frequently.

2. Preheat broiler or grill. Assemble chicken on short skewers. Broil or grill until browned (5 minutes). Serve immediately with Cucumber Relish. Cucumber Relish: Combine all ingredients in a bowl. Let marinate 15 minutes before serving. Makes about 2 cups.

From the Chile-Heads recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: