Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Sate' W/ Peanut Sauce
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseMango chutney; chopped
1/4 Tassechilli sauce
2 Esslöffeldark soy sauce
2 EsslöffelOnion grated
cloves garlic minced
5 Tropfenpepper sauce
2 1/2 x ca. 450 gBoneless skinless chicken breasts; cut in thin strips Peanut Sauce
1/4 Tassepeanut butter
1/2 Tassewater
2 Esslöffelhoney
1 Esslöffelsoy sauce
2 Teelöffellemon juice
1/2 Teelöffelred pepper crushed
cloves garlic minced
1 TeelöffelFresh grated ginger
die Zubereitung:

Soak 12 bamboo skewers in water for several hours. Combine all ingredients except chicken. Then place chicken in plastic bag, pour sauce mixture over chicken and marinate in refrigerator over- night.

Thread chicken strips accordian style onto skewers. Broil or barbecue until browned and cooked through. Serve immediately with peanut sauce.

To make Peanut Sauce: Mix all ingredients in a saucepan and simmer until mixture begins to thicken (about 5 minutes).


Anmerkungen zum Rezept: