Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Scalopine
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Esslöffelbutter divided
4 Tassemushrooms sliced fresh
Boned chicken breasts flat
1/3 TasseThin sliced green onions
1/3 Tassewater
1/4 Tassewhite wine
1/2 TeelöffelChicken bouillon mix
1/3 Tassewhipping cream
salt
pepper
die Zubereitung:

Melt 2 tablespoons of butter in large non stick frypan. Saute mushrooms until tender and any liquid has evaporated; remove from pan; set aside. Melt remaining 2 tablespoons butter in same frypan. Saute chicken breasts on both sides until golden brown and cooked through; remove from pan; set aside. Add onions to pan; saute until tender. Add water, wine and boulillon mix to pan. Bring to boil. Cook and stir until mixture is reduced by half. Add cream to pan. Cook and stir until slightly thickened. Add salt and pepper to taste. Return mushrooms and chicken to sauce in pan. Reheat to serving temperature.


Anmerkungen zum Rezept: