Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Scaloppine with Mushroom Sauce
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gChicken Breasts, boned and skinned
2 EsslöffelFlour Salt and Fresh Ground Pepper
Egg 2 T. Water
1 1/2 TasseBreadcrumbs 3-5 T. Olive Oil (Virgin or Extra)
To 2 T. Butter
die Zubereitung:

Chicken Scaloppine With Mushroom Sauce (Svs. 4) One Recipe Mushroom Sauce (next message) Pound chicken between sheets of waxed paper til thin. Combine flour, salt and pepper in pie plate. Beat egg with water in shallow dish. Dredge meat in flour mix, dip in egg mixture, and then roll well in breadcrumbs. Important: Let Coated Meat "Rest" For At Least 15 Minutes Before Proceeding. This Way The Crumbs Won't Fall Off The Chicken. Try it ~- it works! Heat oil and butter in large skillet over medium high heat. Add meat in batches and saute until browned, turning once, about 3 to 5 minutes, adding more oil and butter if necessary. Keep warm and spoon mushroom sauce over!


Anmerkungen zum Rezept: