Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Tasse | Cooked Chicken; diced |
1 Tasse | rice cooked |
2 Tasse | Toasted Bread Crumbs |
1/2 Tasse | Celery diced |
1/4 Tasse | Pimento chopped |
4 | eggs beaten |
2 Teelöffel | salt |
1 Dose | Cream Of Mushroom Soup; undiluted |
1/3 Tasse | milk |
Combine chicken, rice, bread crubs, celery and pimento. To the beaten eggs, add salt and broth, stir into chicken mixture. Put in greased baking dish. Bake 55 min. At 350°. Cut in squares and serve with mushroom sauce.
For The Sauce:
combine 1/3 c milk and 1 can mushroom soup and heat thoroughly.
Charleston, Wv 1969
billspa@icanect. Net
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|