Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | Boneless chicken breasts; skinless |
1 Teelöffel | garlic minced |
1 | onion sliced |
3 | Carrots sliced |
2 | Celery ribs chopped |
1 Tasse | Fat free chicken broth |
1/2 Teelöffel | white pepper |
1 Tasse | peas cooked |
1 Dose | (20 oz) kidney beans; drained |
1/8 Tasse | Fat free chicken broth |
9% Fat
1. Preheat oven to 350° F.
2. Cut chicken into 1" stripes.
3. In large nonstick baking dish, combine chicken, garlic, onion, carrots, celery, broth and pepper.
4. Bake for 1 hour. Remove from oven. Add peas and beans to stew.
5. In blender, combine broth and flour; mix on high for one minute. Pour flour mixture into chicken mixture and stir.
6. Cover and cook for 15 minutes longer. Serve hot.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|