Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Stew
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Boneless chicken breasts; skinless
1 Teelöffelgarlic minced
onion sliced
Carrots sliced
Celery ribs chopped
1 TasseFat free chicken broth
1/2 Teelöffelwhite pepper
1 Tassepeas cooked
1 Dose(20 oz) kidney beans; drained
1/8 TasseFat free chicken broth
die Zubereitung:

9% Fat

1. Preheat oven to 350° F.

2. Cut chicken into 1" stripes.

3. In large nonstick baking dish, combine chicken, garlic, onion, carrots, celery, broth and pepper.

4. Bake for 1 hour. Remove from oven. Add peas and beans to stew.

5. In blender, combine broth and flour; mix on high for one minute. Pour flour mixture into chicken mixture and stir.

6. Cover and cook for 15 minutes longer. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept: