Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Stuffed Shells
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 TasseLarge shell pasta cooked
Large boned chicken breast
1 Esslöffelitalien seasoning
1 Teelöffelfennel ground
2 PriseCeyene pepper
Turns pepper (about 1 ts)
cloves garlic
1 x ca. 450 gSpinach
die Zubereitung:

cook the pasta and cool

pound the chicken to a pulp, cook with everything except pasta and spinach, put this mess in the food processor (blender) {drippings and all} set for destroy, proceed to make a firm paste, add spinach and destroy for 30 seconds.

carefully spoon into shells (I use a baby food spoon)

place shells into a baking dish, bake for 10 mins at 300 (until all liquid is gone and the chicken is starting to get crusty around the edges.

cover with your favorite sauce and enjoy (I like alfredo for this dish)


Anmerkungen zum Rezept: