Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Suiza Corn Bread Bake
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Corn Bread
1/2 Tassebutter
1 mittelonion finely chopped
cloves garlic minced
15 1/4 x ca. 30 gCan Green Giant Whole Kernel Golden Sweet Corn, drained
15 x ca. 30 gCan Green Giant Cream Style Golden Sweet Corn
eggs beaten
1/4 Teelöffelsalt
7 x ca. 30 g(or 8.5 oz) corn muffin mix
Topping
2 1/2 TasseCubed cooked chicken
2 EsslöffelCanned chopped mild chiles
4 x ca. 30 gCan Green Giant Mushroom Pieces & Steams, drained
1 1/2 Tassedairy sour cream
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
2 Tassemonterey jack cheese shredded
die Zubereitung:

Heat oven to 375 degrees. Grease 13 x 9" baking dish. Melt butter in small skillet over medium-high heat. Add onion and garlic; cook and stir 4 to 6 minutes or until tender, stirring occasionally. Set aside. In large bowl, combine corn, cream style corn, eggs and 1/4 t salt; mix well. Add corn muffin mix; mix well. Fold in cooked onion mixture. Pour into greased dish. In large bowl, combine all topping ingredients except cheese; mix well. Spoon over corn bread to within 1" of edges. Sprinkle with cheese. Bake for 35 to 40 minutes or until edges are golden brown.


Anmerkungen zum Rezept: