Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Supper Dish
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gStewing chicken, cut up
3 Tassewater hot
1 kleinonion peeled
Celery tops
carrot peeled
1 Esslöffelsalt
Bayleaf
Eggs, sliced hard boiled
6 x ca. 30 gMushrooms, sliced/drained cn
2 Esslöffelflour
1 Tassechicken broth
1 Tasselight cream
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Simmer chicken in water with onion, celery tops, carrot, salt bay leaf until fork tender, about 2 1/2 to 3 hours. Cut meat from bones and strain broth. Chill meat and broth separately.

In greased 1 1/2 qt casserole arrange alternate layers of chicken, eggs and mushrooms by thirds.

Mix flour and 1/4 cup broth until smooth. Heat remaining broth with cream; stir in flour mixture and seasonings. Cook until thick and smooth and pour into casserole.

Bake uncovered at 350 F. for 35 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: