Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Tarragon
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Frying chicken; Quartered
2 Esslöffellemon juice
1 EsslöffelTarragon vinegar
1 TeelöffelDried Tarragon Leaves
1 Teelöffelsalt
1 Prisewhite pepper
Shallots finely chopped
1/2 TasseChicken Stock; Reg. Strength
1/2 Tassewhipping cream
die Zubereitung:

Soak top and bottom of 3-1/4 quart clay cooker in water about 15 minutes; drain. Place chicken quarters, skin side up, in clay cooker. Drizzle with lemon juice and vinegar. Sprinkle with tarragon, salt, pepper and shallots. Pour in chicken broth. Place covered cooker in cold oven. Set oven at 450°. Bake until chicken is tender and light brown, about 1-1/4 hours. Pour cooking liquid into medium skillet. Add whiping cream to cooking liquid. Het to boiling; cook, stirring occasionally, until slightly thickened. Pour over chicken.


Anmerkungen zum Rezept: