Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Teriyaki2
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole chicken breasts; split in half
1/2 Tassesoy sauce
1/4 Tassesherry dry
1 Esslöffelsugar
Cloves garlic chopped
1/2 Teelöffelginger ground
die Zubereitung:

A classic Japanese grill. For a light summer supper, serve with your favorite salad. Although the instructions below are for a broiler, the chicken is even better cooked over a charcoal grill. Cooking time may vary slightly

1. Arrange chicken, skin side up in a single layer in a shallow dish.

2. Combine soy sauce, sherry, sugar, garlic, and ginger; pour over chicken. Marinate in refrigerator, turning once or twice, for 2 hours.

3. Preheat broiler. Remove chicken from marinade. Spray rack in broiler pan with vegetable spray; place chicken on rack. Broil 5 to 6 inches from heat, turning once and basting with marinade, about 10 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: