Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Terrine Nov 85
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasse+ 1tsp non fat dry milk
2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelwhite pepper
1/2 Teelöffelallspice
12 x ca. 30 gchicken broth frozen
Shallots
1 1/2 x ca. 450 gchicken breast
3 Esslöffelbutter
1/2 TeelöffelTarragon
die Zubereitung:

1. Pre heat oven to 400 F

2. Mix dry milk with salt and spices

3. Process shallot and add the chicken to processor. Run the machine 1 minute.

4. Add butter and process 30 seconds.

5. With the machine running add broth. Process 30 seconds, scraping the sides of bowl.

6. Add milk mixture and process until fluffy

7. Butter a 4 cup loaf pan.

8. Pack mixture into pan.

9. Tap pan against counter

10. Smooth top of terrine.

11. Brush top with 2 tbs milk

12. Bake 45 minutes.

13. Remove from oven and place pan over ice, until cold.

14. Chill overnight.

15. Serve sliced with curry apple sauce


Anmerkungen zum Rezept: