Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Tetrazzini
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Boneless chicken breasts; cut into strips
1 Tassechicken broth
1/2 Tassewhite wine
onion finely chopped
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelthyme dried
1/4 Teelöffelpepper
2 Esslöffelparsley fresh, minced
Mushrooms; sliced (up to 8)
3 Esslöffelcornstarch
1/4 Tassewater
1/2 TasseHalf-and-half
8 x ca. 30 gSpaghetti; broken in half, cooked and drained
1/2 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

recipes requiring more work - these come from Mable HoffmanÂ’s Crockery Cookery, Isbn 1-55788-217-7, an absolutely marvelous book

Combine chicken, broth, wine, onion, spices/herbs in pot, cover and cook low 4-5 hours. Turn to high and add mushrooms. Combine cornstarch in water and add to pot, stirring well. Cook on high 20 minutes. Stir in pasta, cream and 1/2 the cheese. Cook 5-10 min (to heat it all up). Serve with remaining cheese.


Anmerkungen zum Rezept: