Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | Boneless chicken breasts; cut into strips |
1 Tasse | chicken broth |
1/2 Tasse | white wine |
1 | onion finely chopped |
1/2 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | thyme dried |
1/4 Teelöffel | pepper |
2 Esslöffel | parsley fresh, minced |
6 | Mushrooms; sliced (up to 8) |
3 Esslöffel | cornstarch |
1/4 Tasse | water |
1/2 Tasse | Half-and-half |
8 x ca. 30 g | Spaghetti; broken in half, cooked and drained |
1/2 Tasse | parmesan grated |
recipes requiring more work - these come from Mable HoffmanÂs Crockery Cookery, Isbn 1-55788-217-7, an absolutely marvelous book
Combine chicken, broth, wine, onion, spices/herbs in pot, cover and cook low 4-5 hours. Turn to high and add mushrooms. Combine cornstarch in water and add to pot, stirring well. Cook on high 20 minutes. Stir in pasta, cream and 1/2 the cheese. Cook 5-10 min (to heat it all up). Serve with remaining cheese.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|