Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Tetrazzini Bake
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseonions sliced
1/4 TasseMargarine Or butter 1/2 stick
1/4 Tasseflour
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelsage ground
1/4 Teelöffelpepper
2 Tassechicken broth
1 Tassemilk
Jar sliced mushrooms draines (4.5 oz jar)
3 TasseCubed cooked chicken Or turkey
1/2 Tasseparsley fresh, chopped
1/3 Tasseparmesan grated
1 PackungSpaghetti (7 oz package) cooked and drained
Jar diced pimiento (2oz jar) drained
1/2 TasseShredded Swiss cheese (2oz)
die Zubereitung:

In large saucepan over medium heat, cook onions in margarine until tender. Stir in flour, salt, sage and pepper; cook until bubbly. Stir in broth, milk and mushrooms. Cook and stir until mixture boils and is slightly thickened. Stir in remaining ingredients except Swiss cheese. Spoon into ungreased 12x8-inch (2-quart) baking dish; sprinkle with Swiss cheese.

Bake, uncovered, in preheated 350-degree oven 20 to 30 minutes until hot and bubbly. If desired, sprinkle with additional chopped fresh parsley.


Anmerkungen zum Rezept: