Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 Tasse | chicken cooked |
2 | Or |
3 | tomatoes |
1/2 Teelöffel | salt |
1 Prise | pepper |
1. Shred cooked chicken.
2. Peel tomatoes; place in a saucepan. Sprinkle with salt and pepper and let simmer until reduced to a pulp (about 5 minutes).
3. Transfer cooked rice to a serving dish. Pour tomatoes over, top with chicken shreds and serve.
From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|