Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Topping for Cooked Rice
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tassechicken cooked
Or
tomatoes
1/2 Teelöffelsalt
1 Prisepepper
die Zubereitung:

1. Shred cooked chicken.

2. Peel tomatoes; place in a saucepan. Sprinkle with salt and pepper and let simmer until reduced to a pulp (about 5 minutes).

3. Transfer cooked rice to a serving dish. Pour tomatoes over, top with chicken shreds and serve.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: