Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Tortilla Casserole
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Corn Tortillas
1/2 Tassemilk
1/2 x ca. 450 gCheddar cheese shredded
1 DoseGreen chili salsa
1 DoseCream of mushroom soup
1 DoseCream of Chicken Soup chicken cream soup
Chicken breasts; cooked, cut up
die Zubereitung:

Cut or tear the tortillas in 1/2" squares. Put half of them on the bottom of a baking dish and cover with 1/2 of the cheese. Mix salsa, both soups and chicken together. Add half of this mixture to the baking dish.

Repeat the layers and top with cheese. Cover and put in the frige for 24 hours. Bake at 350~F for 45 min.

Uncover for the last 15 minutes to brown.


Anmerkungen zum Rezept: