Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Tortilla Casserole
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gBoneless chicken breasts, sliced in thick strips
1 Esslöffelvegetable oil
cloves garlic minced
1 mittelOnion chopped
Jar Chicken Tonight Cooking Sauce for Chicken Cacciatore
1 Dose(2 1/4 oz.) sliced black olives, drained
4 x ca. 30 gMild green chilies, drained and chopped
9 x ca. 30 gFrozen corn niblets
1 Esslöffelchilli powder
1 Teelöffeloregano
2 TasseTortilla chips crushed
2 Tassecheddar cheese shredded
die Zubereitung:

Preheat oven to 375 degrees F. In a large skillet, thoroughly brown chicken strips in vegetable oil; drain fat. Add garlic and onion; saut, until tender. Add sauce, olives, chilies, corn, chili powder and oregano. Simmer, covered, 15 minutes, stirring occasionally. Spoon mixture into a 13 x 9-inch baking dish. Evenly top casserole with crushed tortilla chips and cheese. Bake, uncovered, 10 minutes or until bubbly.


Anmerkungen zum Rezept: