Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Venetian <r T>
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Skinless Boneless Chicken Breast Halves, Or Thighs
1/4 TasseSoy Sauce; Low Sodium
2 Esslöffelred wine vinegar
1/4 Teelöffelvegetable oil
1 grosscloves garlic
1/4 Teelöffeloregano
die Zubereitung:

Mix soy sauce, vinegar, oil, crushed garlic, and oregano. Pour mixture over chicken arranged in shallow baking dish and cover. Bake for 375° for 45 minutes, then turn chicken and bake an additional 15 minutes.

This comes out extremely tender and has a wonderful flavor.

Entered into MasterCook and tested for you by Reggie & Jeff Dwork <reggie@reggie. Com>

Cff 14.9%.


Anmerkungen zum Rezept: