Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken, Bacon, Dried Beef Dish
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungDried chipped beef
Chicken breasts; boned
6 Scheibebacon
2 DoseCream of celery soup
16 x ca. 30 gsour cream
die Zubereitung:

Chop beef finely; place in bottom of casserole dish. Wrap each chicken breast with a bacon slice. Place each piece on its own bed of chipped beef. Mix together undiluted soup and sour cream; pour over the chicken. Bake at 275 for 2 1/2 to 3 hours. Serve chicken on a bed of rice or surround with Duchesse potatoes. There is a overabundance of sauce with this, so you could put in double the chicken if the need arises.

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: