Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken, Beans and Greens Soup <r T>
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TeelöffelOlive Oil; *Note
cloves garlic minced
1/2 Tassecarrots coarsely chopped
1/2 Tassecelery finely chopped
1/2 Tasseonions coarsely chopped
1 x ca. 450 gSkinless Boneless Chicken Breast Halves; Cut In 1/2" Chunks
14 1/2 x ca. 30 gItalian Stewed Tomatoes
1 Tassepasta small
4 TasseLoosely Packed Chopped Romaine; **Note
19 x ca. 30 gCannellini Beans; Undrained
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper ground
die Zubereitung:

escarole

Heat oil in a large heavy pot over me heat. Add garlic and saute 1 min until fragrant. Stir in carrots, celery and onions; cook 3 - 4 min, until nearly tender.

Add chicken and cook 3 min, stirring often, until opaque.

Add broth and tomatoes, increase heat to high, cover and bring to a boil. Add pasta, reduce heat and simmer uncovered 10 min, stirring occasionally, until pasta is almost tender.

Stir in romaine lettuce leaves and simmer uncovered 20 min until romaine is very tender. Add undrained beans, salt and pepper. Simmer 5 min longer until heated through.

Ladle into bowls and sprinkle with Parmesan cheese, if desired.

Makes 14 C, 8 servings

Prep: 25 min Cook: 1 hr

This is absolutely wonderful!! A keeper.

Entered into MasterCook and tested for you by Reggie & Jeff Dwork <reggie@reggie. Com>

5.9%


Anmerkungen zum Rezept: