Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken, Black Bean, and Barley Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseblack beans dried
Chicken legs; thighs and drumsticks
onion quartered
Celery ribs chopped
1/2 TasseBarley
1/2 Teelöffelmustard dry
1/8 Teelöffelcayenne pepper
die Zubereitung:

Prep: 15 min, Marinate: 1:00, Cook: 1:30.

Cover beans with water in a saucepan. Bring to a boil and cook 3 minutes. Remove from heat, cover, and let stand 1 hour. Return pan to medium heat and add chicken, onion, and celery. Cook 1 hour. Remove chicken. Add barley and season with pepper to taste, mustard, and cayenne. Cook 30 minutes, until beans and barley are tender. Remove chicken from bones and shred. Return meat to soup. Season with salt to taste.


Anmerkungen zum Rezept: