Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken, Corn, and Tomato Chowder
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gChicken; cut up
2 Tassewater
1/2 mittelOnion chopped
1/2 Teelöffelpoultry seasoning
1/2 x ca. 450 gCanned creamed corn
1/2 x ca. 450 gCanned whole tomatoes; drained and cut up
1/2 Teelöffellemon juice
die Zubereitung:

Prep: 10 min, Cook: 1:00.

Bring first 4 ingredients to a boil in a large pot over high heat. Simmer 45 minutes. Remove chicken and let cool. Reserve broth and skim fat from top. Remove meat from chicken, discarding skin and bones. Cut meat into bite-size pieces. Combine chicken, chicken broth and remaining ingredients in a nonreactive saucepan. Simmer 15 minutes. Season with salt and pepper to taste.


Anmerkungen zum Rezept: