Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken-Crabmeat Filling
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 30 gBean threads (cellophane noodles)
1/2 x ca. 30 gDried black Chinese mushrooms
6 x ca. 30 gChicken breast; skinless, boneless, finely chopped
1 Esslöffelcanola oil
1/4 TasseOnion chopped
cloves garlic minced
6 1/2 x ca. 30 gCrabmeat; drained, flaked
1 Esslöffelfish sauce
die Zubereitung:

Pour enough hot water to cover bean threads and dried mushroom. Let stand 30 minutes to soften. Stir fry chicken in oil 2-3 minutes until no longer pink. Push to side of wok. Add onion and garlic; stir fry 1 minute. Remove from heat. Stir crabmeat into chicken mixture with fish sauce. Drain bean threads and mushrooms; finely chop and add to chicken mixture. Makes enough filling for 9 spring rolls (18 halves).


Anmerkungen zum Rezept: